Ook zakelijk de beste keuze

Hét adres voor jouw zeilschool of vereniging

Volop redenen om voor WorldWide sailing te kiezen

Fleetmanagement service

WorldWide Sailing groeit in haar rol als partner van zeilscholen, watersportverenigingen en verhuurorganisaties. Dat blijkt voor beide partijen de moeite waard! Een degelijke kwaliteit en betrokken service maken ons product duurzaam. Planmatig inruilen en een representatieve vloot verhogen je rendement. Dat maken we graag eenvoudig voor je! We zijn een informeel bedrijf waar je je goed voelt. Waar je je als klant ook bevindt.

Soepel door het hoogseizoen

Wij helpen waar nodig met het voorbereiden van de vloot. Is er schade aan onderdelen of moet er een boot vervangen worden? Wij staan achter je om je seizoen zo gladjes mogelijk te laten verlopen. In het voor- of naseizoen organiseren we rigging-instructies voor de instructeurs. Zo kennen je instructeurs het materiaal en staan minder voor problemen tijdens de lessen.

Maak kennis met het grootste assortiment open zeilboten

Steeds meer van onze klanten richten zich op het stimuleren van breedtesport- programma’s. Middels onze uitgebreide range aan dinghies kunnen wij daar goed op inspelen. Er is altijd een passende zeilboot bij jouw behoefte.

Studenten- zeilverenigingen

Op zoek naar betaalbaar de vloot invullen? Wij leveren ook demo-, refit- en gebruikte boten. Neem contact met ons op of kom naar onze showroom, wij denken graag met je mee!

  • In onze showroom vind je de hele product-range.
  • Je kunt onze zeilsimulator proberen.
  • Instructeurs zijn welkom voor rigging-instructies.

Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Telefoon

0031 6 30 92 72 22

Bezoekadres

Appeldijk 24, Heukelum

E-mail

info@wwsailing.com