Worldwide Sails

Dinghyzeilen en jachtzeilen uit onze eigen zeilmakerij

Voor ieder jacht een zeil

WorldWide Sailing heeft haar eigen zeilmakerij welke is gespecialiseerd in het maken van dinghyzeilen en jachtzeilen.
Wij richten ons op de fabricage van instructie- en toerzeilen. Kwaliteit en lange levensduur staan uiteraard hoog in het vaandel.

Zeilen voor zowel seriebouw als one-offs

WorldWide Sailing heeft haar eigen zeilmakerij welke is gespecialiseerd in het maken van dinghyzeilen en jachtzeilen. Wij richten ons op de fabricage van instructie- en toerzeilen.

Kwaliteit en lange levensduur staan uiteraard hoog in het vaandel.

Wij hebben zeilen in ons assortiment voor de Valk, Fox, Laser Pico, Laerling en RS Feva. Een ander zeil nodig? Bel 06 30 92 72 22 voor de opties!

Aantrekkelijk geprijsd en geschikt voor intensief gebruik

De zeilmakerij is ingericht om zowel hoog-volume productie aan te kunnen als maatwerk. Onze zeilmakers zijn opgeleid door grote merken als Hyde en North en er wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur.

Ook de grondstoffen worden zeer zorgvuldig gekozen.

Omdat wij hoge volumes aankunnen én een aantal zeilen voor instructie- en verhuurboten standaard in de collectie voeren kunnen wij je een aantrekkelijke prijs bieden.

Zeilen met een eigen afbeelding

Op aanvraag kunnen wij alle mogelijke beelden voor de zeilen verzorgen. Van een simpel logo tot een volledig bedrukt zeil: je zorgt voor enorme blikvangers op het water! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel Gerke op 06 – 309 27 222

Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Telefoon

0031 6 30 92 72 22

Bezoekadres

Appeldijk 24, Heukelum

E-mail

info@wwsailing.com