Topper
Een uniek merk

3 REDENEN OM TOPPER TE ZEILEN

Topper Sailboats heeft een uniek en ongeëvenaard productieproces waardoor de boten lichter, stijver en sterker zijn dan menig vergelijkbare boot. Hoogwaardige kwaliteit dus.

Als enige op de wereld heeft Topper een zeer brede range open zeilboten, geschikt voor iedere leeftijd en ieder zeilniveau. Diverse mono-hulls met midzwaard, kielboten én catamarans.

Topper PE-boten zijn 100% recyclebaar. Opgeteld bij een lange levensduur maakt dat de boten duurzaam. Dat is belangrijk in deze tijd!

Van beginner tot sportieve racer

Je hebt al leren zeilen en zoekt nu wat meer uitdaging? Met een Topperboot zet je eenvoudig de volgende stap. Of je nu groot of klein, jong of oud bent. Er is een boot voor iedere situatie. Van licht en eenvoudig te bedienen tot de meer sportieve uitdaging, compleet met gennaker en trapeze.

Van 1-persoons bemanning tot 5 personen

Topper boten zijn er in alle formaten en uitvoeringen. Je wilt alleen zeilen? Samen met je kind zeilen? Met vrienden of met de hele familie? Alles is mogelijk. Er is een zeer sportieve range maar ook comfortabeler uitvoeringen voor als je wel sportief wilt zeilen maar toch ook comfort wilt

Onverwoestbare instructieboten die een waardevolle investering blijken te zijn

Topper Sailboats heeft een uniek en ongeëvenaard productieproces waardoor de boten lichter, stijver en sterker zijn dan menig vergelijkbare boot. Ze zijn onverwoestbaar, gaan langer mee en blijven er mooi uitzien. U heeft dus weinig onderhoud en kosten. Daarbij zijn Topper PE-boten 100% recyclebaar. Opgeteld bij een lange levensduur maakt dat de boten duurzaam. In deze tijd een steeds belangrijker aspect.

Binnenwateren of de zee

Topper heeft boten die geschikt zijn voor de binnenwateren zowel als op zee. Er is zelfs een hele range catamarans.

Bootkeuzehulp Jeugd, Gezin en Liefhebbers

Filters
Gebruik door
Comfort
Leeftijd
Ervaring
Bemanning
Type boot Optioneel
Vervoer Optioneel
Type Boot
Zeiler
Optioneel

Wilt u testvaren?

Bel of mail ons en wij zoeken een lokatie waar u dat kunt doen.


    Liever een goede gebruikte boot?