Topper zeilboten

Geschikt voor iedere leeftijd en ieder zeilniveau, zowel voor zeilscholen, particulieren en verhuur.

Voor iedere doelgroep een geschikte boot!

Topper Sailboats heeft een uniek en ongeëvenaard productieproces waardoor de boten lichter, stijver en sterker zijn dan menig vergelijkbare boot. Hoogwaardige kwaliteit dus.

Als enige op de wereld heeft Topper een zeer brede range open zeilboten, geschikt voor iedere leeftijd en ieder zeilniveau. Diverse mono-hulls met midzwaard, kielboten én catamarans.

Topper PE-boten zijn 100% recyclebaar. Opgeteld bij een lange levensduur maakt dat de boten duurzaam. Dat is belangrijk in deze tijd!

Van beginner tot sportieve racer

Je hebt al leren zeilen en zoekt nu wat meer uitdaging? Met een Topperboot zet je eenvoudig de volgende stap. Of je nu groot of klein, jong of oud bent. Er is een boot voor iedere situatie. Van licht en eenvoudig te bedienen tot de meer sportieve uitdaging, compleet met gennaker en trapeze.

Topper heeft boten die geschikt zijn voor de binnenwateren zowel als op zee. Er is zelfs een hele range catamarans.

 

Van 1-persoons bemanning tot 7 personen

Topper boten zijn er in alle formaten en uitvoeringen. Je wilt alleen zeilen? Samen met je kind zeilen? Met vrienden of met de hele familie? Alles is mogelijk.

Er is een zeer sportieve range maar ook comfortabeler uitvoeringen voor als je wel sportief wilt zeilen maar toch ook comfort wilt

Onverwoestbare instructieboten die een waardevolle investering blijken te zijn

Topper Sailboats heeft een uniek en ongeëvenaard productieproces waardoor de boten lichter, stijver en sterker zijn dan menig vergelijkbare boot. Ze zijn onverwoestbaar, gaan langer mee en blijven er mooi uitzien. U heeft dus weinig onderhoud en kosten. Daarbij zijn Topper PE-boten 100% recyclebaar. Opgeteld bij een lange levensduur maakt dat de boten duurzaam. In deze tijd een steeds belangrijker aspect.

Selecteer jouw Topper

Topper Taz
Veilig en makkelijk te bedienen
Topper Topaz
Baanbrekend en veelzijdig
Topper Ranger
Springplank naar volle plané
Topper Vibe
Snelheid en sensatie
Topper Argo
Een echte all-rounder
Topper Xenon
Een uitdagende race-machine
Topper Omega
De grootste in de Topper range
Topper Catamarans
Stoer, snel en krachtig

Een veilige en makkelijk te bedienen jeugdboot

De TAZ is een ideale jeugdboot voor de jongste zeilertjes die leren zeilen of al wat ervaring hebben. De boot is te varen door zowel één- als tweemans-bemanning. Naast een grootzeil kan er op simpele wijze een fok bijgezet worden. De boot is verrassend ruim waardoor twee kinderen maar ook een volwassene en een kind zich prima kunnen bewegen.

De TAZ is een lichte en stabiele boot. Hij is eenvoudig op te tuigen en te bedienen. De mast is deelbaar en alle onderdelen zijn makkelijk te demonteren. Doordat hij zo handzaam is kan hij op het dak van de auto vervoerd worden.

Een boot die met je zeilervaring meegroeit!

Deze stabiele romp vormt de basis van een systeem waarbij je, middels een aantal rigging-opties, de mogelijkheden makkelijk uitbreid. Zo bouw je een zeer eenvoudig en solo te bedienen boot voor een jonge, beginnende zeiler in twee stappen uit naar een sportieve clubracer voor een bemanning van twee personen.

De TOPAZ is de lichtste boot in haar klasse en weegt slechts 60 kilo. Deze boot laat verrassende prestaties zien en is dan ook zeer populair bij zeilscholen. De TOPAZ Tres is zelfs voorzien van een racezeil, gennaker en trapeze.  Daarmee wordt deze boot dan een heerlijk race-monstertje. Door haar lage gewicht is zij vrijwel op iedere auto te vervoeren.

Waar talent en snelheid elkaar vinden

De zeilers vanaf 14 jaar met wedstrijdtalent kunnen in deze boot prima doorgroeien. Dit is een ranke, snelle romp! De Ranger Club is uitgevoerd met een tuigage die de boot beheersbaar maakt en kan worden uitgerust met een gennaker en trapeze. De Ranger Race XT wordt uitgevoerd met een beduidend groter tuig om de uitdaging naar het wedstrijdzeilen te vergroten.

De ‘Pocket-Rocket’. Snelheid en sensatie kenmerken de Vibe

De Topper Vibe Race XT met groot Mylar-tuig, gennaker en trapeze is een sportieve en minder vergevingsgezinder jeugdboot geschikt voor de ambitieuze gevorderde zeilers vanaf 14 jaar.

De tuigage is echter makkelijk aan te passen zodat ook de minder ervaren zeiler de “thrill” van deze boot kan ervaren.

Een echte all-rounder. Alleen maar super tevreden klanten!

De Argo is echt een geweldige zeilboot voor een brede doelgroep. De Argo is zeer comfortabel en toch sportief. Door zijn rompvorm is hij stabiel en ruim. Zeil hem alleen, met de hele familie of vriendenclub of trek er met z’n tweetjes op uit. Het kan allemaal.

De prestaties en toegankelijkheid van de Argo maken indruk op de ervaren zeiler maar geeft ook vertrouwen aan de beginnende zeiler. De tuigage is makkelijk aan te passen. Ook tijdens het zeilen. Dat zorgt voor beheersbaarheid en vertrouwen. De boot is uit te voeren met trapeze en gennaker.

Dit is een duurzame boot die mooi blijft ook bij intensief gebruik. Vanwege haar zeilgemak en ruimte ook een zeer gevraagde boot in lessituaties en voor verhuur.

Temperamentvol en leverbaar met hefkiel

Varen in een zwaardboot is dynamisch en spectaculair. Je kunt je heerlijk fysiek uitleven met deze temperamentvolle boot. Alleen of samen.

Toch kunnen er omstandigheden zijn waarbij je als zeiler behoefte hebt aan meer stabiliteit. Dan biedt de Xenon K1 uitkomst. Topper Sailboats was de eerste op de wereld die een PE-boot met hefkiel ontwikkelde. De combinatie van de kiel en de brede romp maken deze avontuurlijke boot extra stabiel.

Een veelzijdige kroon op de Toppervloot

Deze veelzijdige en ruime boot is geschikt om met de hele familie te zeilen. Zij kan tevens geleverd worden met bulb-hefkiel waardoor zij nog meer aan stabiliteit wint.

Met de Omega kun je nieuwe vaargebieden ontdekken of de boot meenemen op vakantie. Zij is door haar lichte gewicht makkelijk trailerbaar. Wanneer je niet wilt of kunt zeilen kun je met deze boot toch alle kanten op. Zij kan worden uitgevoerd met een motorsteun en handig opbergvak voor de motor.

Vanwege haar ruimte en stabiliteit is de Omega ook perfect als instructie-boot of voor de verhuur. Je kunt deze zeilboot inzetten voor lesgeven met een instructeur en meerdere beginnende leerlingen in de boot. Hij is ook geschikt voor lesgeven op afstand van meerdere boten met iets ervarener leerlingen.

Topper heeft een volledige vloot aan catamarans

Dat stelt je in staat les te geven aan jonge jeugd vanaf 6 jaar tot volwassenen. Deze catamarans kenmerken zich door snelheid, sportiviteit maar bovenal een degelijke kwaliteit. Geschikt voor intensief gebruik én interessant voor de particulier. De catamarans zijn gemaakt van PE-Trilam, zijn licht en vallen op door de stijve constructie waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor binnenwateren maar zeker ook zeewaardig zijn.

Topaz Cat 12
De sleutel tot de Cat 12 is haar eenvoud. Optuigen gaat snel en makkelijk. Hoewel ontworpen voor 2 bemanningsleden is deze catamaran licht genoeg om ook door 1 kind te worden bediend. De boot is standaard uitgerust met een trapeze en kan ook worden geleverd met een gennaker.

Topaz Cat 14
Een krachtige catamaran met schitterende prestaties geschikt voor 1 tot 3 personen . De uitgekiende romp van deze catamaran is licht, stijf en sterk. Hij is wendbaarder dan menig vergelijkbare catamaran. Zij is makkelijk te bedienen en blijft goed te hanteren. Een perfecte speelmaat voor de al wat gevorderde jeugd die wat meer sensatie zoekt. De enkele trapeze is standaard. De dubbele trapeze en de gennaker zijn optioneel.

Topaz Cat 16
Deze catamaran is een heus paradepaardje! Indrukwekkend snel en opwindend. Een feest om mee te zeilen voor een bemanning van 1 tot 4 personen. Hij is standaard uitgerust met een dubbele trapeze. Je kunt ook kiezen voor grote gennaker van 11,18 m2.

Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Telefoon

0031 6 30 92 72 22

Bezoekadres

Appeldijk 24, Heukelum

E-mail

info@wwsailing.com