Topper Catamarans
Stoer, snel en krachtig. Van 10 tot 60 jaar!

Topper heeft een volledige vloot aan catamarans.

Dat stelt je in staat les te geven aan jonge jeugd vanaf 6 jaar tot volwassenen. Deze catamarans kenmerken zich door snelheid, sportiviteit maar bovenal een degelijke kwaliteit. Geschikt voor intensief gebruik én interessant voor de particulier. De catamarans zijn gemaakt van PE-Trilam, zijn licht en vallen op door de stijve constructie waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor binnenwateren maar zeker ook zeewaardig zijn.

Topaz Cat 12

De sleutel tot de Cat 12 is haar eenvoud. Optuigen gaat snel en makkelijk. Hoewel ontworpen voor 2 bemanningsleden is deze catamaran licht genoeg om ook door 1 kind te worden bediend. De boot is standaard uitgerust met een trapeze en kan ook worden geleverd met een gennaker.

Topaz Cat 14

Een krachtige catamaran met schitterende prestaties geschikt voor 1 tot 3 personen . De uitgekiende romp van deze catamaran is licht, stijf en sterk. Hij is wendbaarder dan menig vergelijkbare catamaran. Zij is makkelijk te bedienen en blijft goed te hanteren. Een perfecte speelmaat voor de al wat gevorderde jeugd die wat meer sensatie zoekt. De enkele trapeze is standaard. De dubbele trapeze en de gennaker zijn optioneel.

Topaz Cat 16

Deze catamaran is een heus paradepaardje! Indrukwekkend snel en opwindend. Een feest om mee te zeilen voor een bemanning van 1 tot 4 personen. Hij is standaard uitgerust met een dubbele trapeze. Je kunt ook kiezen voor grote gennaker van 11,18 m2.

Een afspraak maken?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en staan u natuurlijk graag te woord!