World Wide Sailing & Topper aanwezig op de Düsseldorf Boat Show!

We zijn blij om aan te kondigen dat World Wide Sailing dit jaar opnieuw te vinden is op de Düsseldorf Boat Show. Met een uitgebreid scala aan hoogwaardige zeilboten, bieden we voor elk wat wils!

Topper – een breed scala aan Zeilboten:

Tijdens de show zullen we een uitgebreid assortiment van Topper Sailboats presenteren. Topper Sailboats staat bekend om het produceren van zeer geavanceerde zeildinghies en catamarans. Topper Sailboats onderscheidt zich door een uniek productieproces, waardoor de boten lichter, stijver en sterker zijn dan vele vergelijkbare boten. Met een brede range open zeilboten, kielboten, en catamarans, bieden we ongeëvenaarde keuzemogelijkheden. Ongeacht je leeftijd, vaardigheidsniveau of zeilervaring, we zijn ervan overtuigd dat we de perfecte boot voor jou hebben.

World Wide Sailor – Voor de Jonge Avonturiers:

Op de Düsseldorf Boat Show showen we ook onze World Wide Sailor, een onverwoestbare, lichte, stijve, zelflozende schooloptimist gemaakt van PE trilam. Deze jeugd-zeilboot met uitstekende zeileigenschappen is ontworpen met precisie en passie, waardoor het de ideale instructie-boot is die zich moeiteloos aanpast aan diverse zeilbehoeften. Verkrijgbaar in vrolijke kleuren, brengt de World Wide Sailor plezier en leerzaamheid samen, perfect voor kinderen & zeilscholen die willen genieten van zeilen.

Tweedehands Aanbod – Duurzaam Zeilen:

Als full-service organisatie bieden we niet alleen nieuwe boten aan, maar helpen we ook zeilscholen de oude vloot uit te faseren middels fleetmanagement. Op de Düsseldorf Boat Show laten we een deel van ons tweedehands aanbod zien, inclusief boten die slechts kort zijn gebruikt. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel!

De SailingMaker:

Maak op onze stand ook kennis met de SailingMaker, een ingenieuze simulator die de bewegingen van een zeilboot in het water nabootst. Dankzij een electromechanisch systeem kan een leerling de boot in alle richtingen sturen. Een kantelsysteem simuleert het overstag gaan, zodat een beginnende zeiler vertrouwd raakt met de beweeglijkheid van een zeilboot. De SailingMaker biedt een veilige en speelse manier voor beginners om kennis te maken met de zeilsport en bereidt hen optimaal voor op een eerste vaart op het water.

Innovaties – Het WorldWideSailing No-Forklift Boat Racking Systeem:

Stel je voor: Een revolutie in bootopslag. Hoog stapelbaar zonder heftruck en geschikt voor zowel binnen als buiten. Dit systeem biedt efficiëntie door motorisering en is ruimtebesparend. Wij presenteren met trots deze innovatieve benadering van bootopslag, ontworpen om de onhandigheid van traditionele methoden weg te nemen. Ontdek een nieuwe dimensie in geoptimaliseerde bootopslag met het WorldWideSailing No-Forklift Boat Racking Systeem!

Ben je benieuwd geworden naar onze stand, kom gezellig langs, de koffie staat klaar! (hall 15, D21)

Evenementdetails:

Datum: 20 januari – 28 januari
Locatie: Düsseldorf, Duitsland
Bezoek onze stand: Hal 15, Stand nummer D21

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je passie voor zeilen te delen. We kijken er naar uit je te verwelkomen op de Düsseldorf Boat Show 2024!