WW Sails
Dinghyzeilen en jachtzeilen

Eigen zeilmakerij

WorldWide Sailing heeft haar eigen zeilmakerij welke is gespecialiseerd in het maken van dinghyzeilen en jachtzeilen. Wij richten ons op de fabricage van instructie- en toerzeilen. Kwaliteit en lange levensduur staan uiteraard hoog in het vaandel.

Aantrekkelijk geprijsde zeilen voor intensieve gebruikers

De zeilmakerij is ingericht om zowel hoog-volume productie aan te kunnen als maatwerk. Onze zeilmakers zijn opgeleid door grote merken als Hyde en North en er wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur. Ook de grondstoffen worden zeer zorgvuldig gekozen. Omdat wij hoge volumes aankunnen én een aantal zeilen voor instructie- en verhuurboten standaard in de collectie voeren kunnen wij je een aantrekkelijke prijs bieden.

Standaard in assortiment

  • Laser Pico
  • Learling
  • RS Feva
  • Valk
  • Fox
  • Overige zeilen in overleg

Zeilen met uw eigen afbeelding

Op aanvraag kunnen wij alle mogelijke beelden op uw zeilen verzorgen. Van een simpel logo tot een volledig bedrukt zeil. Alles is mogelijk.

Gebruikers denken mee

De meeste van onze klanten zijn intensieve gebruikers van zeilen zoals zeilscholen en verhuurbedrijven. Behalve een hoge kwaliteit vinden zij het belangrijk dat het ontwerp van een zeil voldoet aan specifieke wensen en eisen vanuit hun situatie. Daarom ontwerpen wij in samenspraak met onze klanten. Zo komen wij tot zeilen die passen als een jasje.

Voor ieder jacht een zeil

Onze zeilmakerij maakt jachtzeilen voor zowel seriebouw als one-offs. Uiteraard is ook hier ons motto kwaliteit en levensduur. Wil je een offerte opvragen?