World Wide Sailing
Voor Zeilscholen & Verenigingen

WorldWide Sailor

Een lichte en onverwoestbare jeugd-zeilboot met goede zeileigenschappen.

Jaarlijks leren zo‘n 350.000 kinderen in deze vrolijke bootjes zeilen. Deze PE-optimisten zijn oerdegelijk en hebben een flink aantal bijzondere details. Een goed doordachte instructie-boot waar niet alleen de zeilscholen en verenigingen maar ook de kinderen zelf blij van worden.

Studenten- zeilverenigingen

Op zoek naar betaalbaar de vloot invullen? Wij leveren ook demo-, refit- en gebruikte boten. Neem contact met ons op of kom naar onze showroom, wij denken graag met je mee!

  • In onze showroom vind je de hele product-range.
  • Je kunt onze zeilsimulator proberen.
  • Instructeurs zijn er welkom voor rigging-instructies.

Één boot, vier mogelijkheden

De Topaz Uno/Race/Tres is een baanbrekend en veelzijdig concept van Topper. Een boot die meegroeit met je behoefte.

   

Meer gebruiksmogelijkheden dus voor een relatief kleine investering. Deze Trilam-geconstrueerde, zeer stabiele romp vormt de basis van een systeem waarbij je, middels een aantal rigging-opties, de mogelijkheden makkelijk uitbreid. Zo bouw je een zeer eenvoudig en solo te bedienen boot voor een jonge, beginnende zeiler in twee stappen uit naar een sportieve clubracer voor een bemanning van twee personen. De Tres XT is zelfs voorzien van een racezeil, gennaker en trapeze.

Meer rendement van je investering
Als Zeilschool of Vereniging kun je je dus makkelijker aanpassen aan een veranderende vraag vanuit de leden en/of cursisten. Deze ingenieuze boot beweegt simpelweg mee en kan voldoen aan verschillende behoeftes.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.