Jeugd, familie en liefhebbers
Vaarplezier voor iedereen!

Welke zeilboot past het best bij jouw situatie?

Weet je nog niet welke boot ’t meest geschikt voor je is? Je kunt onze bootkeuzehulp gebruiken of klik op één van onderstaande thema’s.

Leer zeilen

Lekker racen

met je vrienden

De hele familie

Op zeilavontuur

Comfortabel

en toch sportief

De Topaz Uno, Race en Tres is een baanbrekend en veelzijdig concept van Topper

Een boot die meegroeit met je behoefte. Van beginnende zeiler tot sportieve racer. Deze Trilam-geconstrueerde, zeer stabiele romp vormt de basis van een systeem waarbij je, middels een aantal rigging-opties, de mogelijkheden makkelijk uitbreid. Zo bouw je een zeer eenvoudig en solo te bedienen boot voor een jonge, beginnende zeiler in twee stappen uit naar een sportieve clubracer voor een bemanning van twee personen. De Tres XT is zelfs voorzien van een racezeil, genaker en trapeze.

1 Boot, vier mogelijkheden

Wil je liever een boot eerst uitproberen? Laat ons dit weten. We creëren graag de gelegenheid voor je om en boot al zeilende te ervaren.

Instructie en zeillessen volgen?

Rigging-instructie of een eerste les op een nieuwe boot volgen? Wat het ook is, laat het ons gerust weten want we helpen je graag verder!

SailingMaker simulator

Heb je nog nooit gezeild of ben je onervaren zeiler? Geen probleem. In onze showroom in Heukelum kun je het zeilen namelijk “op het droge” uitproberen in onze SailingMaker simulator.